Care2U Instructievideo Ketenpartner Portaal
Geplaatst door Marri van der Linde, Last modified by Mirjam Kemperman aan 03 juli 2017 01:07 p.m.

De onderstaande instructievideo gaat over het gebruik van het Ketenpartner Portaal en is geschikt voor alle gebruikers!

Voor het afspelen van deze video heb je Adobe Flash Player nodig. Dit programma kun je gratis downloaden.
Daarnaast moet je computer geluidsbestanden kunnen afspelen.

Lees ook de bijbehorende handleiding, hierin staat aanvullende informatie.